zondag 18 september 2011

Kaartjes en boekenlegger




Gisteren gezellig met Karin bij Klaske wezen scrappen. Het resultaat was een boekenlegger en het eerste kaartje ongeveer voor de helft. Deze heb ik vanmiddag samen met het tweede kaartje afgemaakt.

Liefs,
Lizzy

woensdag 14 september 2011

Rummikubzakje


Vandaag de naaimachine er maar weer eens bijgepakt. Een aantal jaren terug hebben we met een groepje vriendinnen een naaicursus gevolgd. Nu al een hele lange tijd weinig tot niks mee gedaan.
Tijdens het zoveelste spelletje Rummikub vonden manlief en ik het best wel irritant dat die steentjes op tafel lagen en bij elk nieuw spelletje ze omgedraaid moesten worden. Dus nu hebben we net als met scrabble een zakje voor de steentjes. Erg simpel om te maken, maar misschien had ik toch beter paars draad kunnen kiezen i.p.v. zwart. Ach ja, nu ging het even om de functionaliteit ervan.

Liefs,
Lizzy

Een meisje



En er is weer een meisje geboren bij ons in het dorp.
Na een beetje puzzelen met kleuren, letters etc... is dit het eindresultaat.
Het papier wat ik als achtergrond heb gebruikt komt uit een blokje van de boekenvoordeel. Het middelste strookje komt uit een vintageblokje van de action. De letters van de Hema, vlinder van de Xenos. 
De ouders hebben inmiddels dit kaartje ontvangen.

Liefs,
Lizzy


dinsdag 6 september 2011

Afscheidspagina


Voor het afscheid van een arts van onze poli maken wij een dossier waar ieder van ons een bladzijde maakt.
Aangezien zij samen met haar gezin voor een tijdje naar Nicaragua gaat wilde ik iets doen met de vlag van dat land. In plaats van wat er normaal in het midden van de vlag staat heb ik gekozen voor de landkaart van de Nicaragua. De Friese vlag en het logo van ons ziekenhuis. Rechts van de landkaart komt nog een tekst, maar die heb ik nog niet helemaal klaar.

Liefs,
Lizzy